resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 553
    fenerbahçe'ye transferi dillendirilen oyuncu.

    kemal sunal'ın bir filminde meşhur repliği vardı: "mesela yani"

    şu çalım muhabbetini hiç sevmesem de, adamlar zaha'da son yılların en büyük çalımını yedi. taraftarları psikolojik anlamda yerle bir oldu. işte tam bu noktada selahattin baki çıkıp szymasnki'yi çalım olarak göstertti ve florya'nın kalbinden oyuncu alırız tehdidinde daha doğrusu tehditçiğinde bulundu. istanbul'a getirttikleri ve bodrum tatili yaptırdıkları tete'yi almamızla da şirazeleri iyice kaydı. yönetimleri de iyiden iyiye tepki toplamaya başlamıştı. fred'in fenerbahçe'ye transfer olacağı haberi girildikten sonra fener kaynaklı birçok hesap, galatasaray'ın da devreye girdiğini söylemişti. halbuki öyle bir şey yoktu çünkü tek amaçları yapay bir transfer çalımıydı. fred ile birlikte dün cengiz'i de aldıkları için şu an fb taraftarı 5 yıldır başarısız olan ali koç'u el üstünde tutup zevkten dört köşe oluyor. tam bu noktada taraftarı daha da nasıl gaza getirebilirsin? tabi ki de galatasaray'ın aylarca ilgilendiği bir oyuncuya talip olduk haberi girdirerek! şu an kendilerini psikolojik anlamda üstün olduğunu sanıyorlar ve bizi de bu haberlerle umutsuzluğa sürüklemeye çalışıyorlar. yarın öbür gün paredes bize gelince "omo nosol korkottok hahaha" diyecekler. amaç belli çünkü.

    tüm bu şeyleri de bırakın, yahu paredes roma, juventus, psg formaları giymiş ve şampiyonlar ligi+avrupa liginde toplam 50 maça çıkmış. daha 8-9 ay önce dünya kupası şampiyonluğu yaşadı. hal böyleyken allah aşkınıza 9-10 yıldır şampiyon olamamış ve konfederasyon kupasına katılma savaşı veren fenerbahçe'ye niye gitsin? ha diyeceksiniz para yüzünden gidebilir ama bence o da mantıksız çünkü adam italya'ya gitmek için can atıyor. bizim teklifimizin 600-700 bin hatta 1 milyon euro azına gözü kapalı italya'ya gider ama işte bize yakın teklif veren takım bulamıyor. eğer italya'ya transferi gerçekleşmezse kesin bize gelecek çünkü şampiyonlar ligi faktörümüz var. son yılları baz alırsak, her iki senede bir lig kupası istatistiğimiz var. şimdi fener 6-7 verirse gidebilir ama o miktarlara çıkacağını sanmıyorum. taş çatlasın 4.2 falan verirler. e bizim de teklifimiz ortalama 3.4 olacak. aradaki fark için neden prestij kaybı yaşasın ki? hoş, o aradaki farkı galibiyet primleri, şunla bunla dengeler. onu da geç, kankası icardi bizde.

    sözün kısası, fener'in ilgisinin olmadığını, sadece çalım muhabbeti için medyayı oyaladığını düşünüyorum. velev ki, teklif vermeleri durumunda da tercih edilmeyeceklerdir.

    edit: yazmayı unuttuğum şöyle de bir şey var;
    kendisinin transferini başlarda çok istiyordum, hatta geçen haftaya kadar oyun planımızda çok önemli bir yere sahip olduğunu söylüyordum ama ciddi anlamda sıkıldım bu durumdan. tamam, önceliği türkiye değil onu anladık ama 2 aydır sürekli görüşelim, yok görüşmeyelim falan insanı soğutuyor artık. transfer döneminin bitmesine 1 ay gibi bir süre kalmışken, artık sonuçlandırmamız gerekiyor. bugün yarın açıklansa okeyim ama bekletmeye devam ederse başlarım öyle işe gelmesin artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın