resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 902
    aksi ispatlanana kadar herkes suçsuzdur der hukuk. seversin sevmezsin kimse karışamaz. ama birisine bu denli ağır suçlamalarda bulunabilmek için elinde bi tomar belge olması lazımdır. #368127 numaralı entryde değinildiği gibi ateş olmadan duman tütmez* falan filan... çok hoş yaklaşımlar değil. medyanın yazıp çizdikleriyle duman çıkacak olsaydı... ne haberler gördük biz.

    rıdvan dilmen sürekli takip ettiğim bir futbol yorumcusudur. her zaman objektif olamamıştır. galatasaray düşmanlığı bile yapmıştır. ama milli takım forması giymiş ve hangi formayla olursa olsun efsaneleşmiş bir futbol emekçisidir. hakkındaki iddialar gerçekse yazıklar olsun derim. ama kanıtlanmadan önce bu kadar haberin yazılıp çizilmesi, yaftalanması yargısız infaza girer. yargısız infaz bize yakışmaz.

    zaten medyaya bakacak olursak galatasaraylı futbolcular birbirine giriyorlar idmanda. thierry henry fenere gelirim diyor. maksat haber yapmak değil, maksat tiraj. tiraj için kanıtlanmamış şeyler yazmak türk skor basınının sıklıkla yaptığı birşeydir. bunlara itibar etmeyelim.

    kanıtlanırsa okkalı bir yazıklar olsun çekerim.o zaman ateş de olur duman da çıkar zaten. kendisi yanar o ateşte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın