resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2501
    tek başına san siro’da, nou camp’ta galibiyet aldırabilecek potansiyeli olan takımın icardi ile birlikte en büyük yıldızı. sanki kadroda 10 tane dünya yıldızı var.

    satılması bu sene şampiyonlar liginde hedefimizin olmadığının ispatıdır. çok ama çok büyük bir geri adım olur. boey, nellsson, toreira boşuna tutulmuş demektir.

    1 yıl daha oynamalı. zaten sezon sonu istemesek de gidecek.

    avrupa devlerinin stoperlerini sol beklerini rashica ve tete ile aşacağımızı zannedenlere de selam olsun. 1-2 maçlık performanslara bakarsak sabri de anfield road'ta liverpool taraftarını büyülemişti. ne kazmaların ne skills videoları yapılır. önemli olan bunu sürekli yapabilmek.

    galatasaray şampiyonlar liginde 2 defa çeyrek final oynadı. 96-2000 döneminin devamında hagi, jardel diğerinde de drogba, sneijder başroldeydi. şu anda da icardi ve zaniolo var.

    eğer satılırsa kendi adıma heyecanım büyük ölçüde azalacak ve şampiyonlar liginde bedelini çok ağır ödeyeceğiz.

    son olarak 30 teklif geldiyse zaten en fazla 35 e gidecekti satalım demek de eksik bir bakış açısı. zaniolo'lu galatasarayın şampiyonlar liginde son 16 ya da çeyrek finale ulaşması ile gruplarda elenmesi arasında en az 25-30 milyon euro fark olur. bu sadece maddi boyutu. prestiji, reklamı vs. derken çok daha karlı çıkarız. bunu da hesaba katmak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın