• 11
    fenerbahçe'nin zorlanmadan farka koşacağı maç. maribor ismi çok yabancı gelmese de gerçekten çok düşük seviyede bir takım. maribor 22-23 sezonunu 3. bitirdi. daha önceki iki konferans ligi ön eleme turunu da kıl payı geçtiler. malta ikincisi birkirkara'yı 1-1 ve 2-1'le geçtiler. daha sonra lüksemburg beşincisi ve lüksemburg kupa şampiyonu differdange'yi iki maçın sonunda uzatmaya gidecek şekilde geçtiler. yani maribor malta ve lüksemburg temsilcilerini bile zar zor geçen bir takım. fener'e rakip olabileceklerini hiç sanmam.

    geçen sezon 23 golle slovenya liginin gol kralı olan oyuncuları vipotnik'i bordeaux'a satmışlar. dinamo zagreb'ten kiraladıkları ve 11 gol atan tolic'i de ellerinde tutamamışlar. yani geçen seneden de zayıf haldeler. maribor'un olimpija ljubljana'yla falan kıyaslanacak bir hali yok. ljubljana dediğimiz takım geçen tur lodogerets'i eledi, az iş değil gerçekten.

    fenerbahçe'yi hiçbir maçta desteklememekle birlikte onların konferans ligi gruplarına kalmalarını isterim. biz şampiyonlar ligine yoğunlaşırken arada ligi savsaklayabiliriz. bu tehlikeye karşı fenerbahçe'nin tek kulvara yoğunlaşmaması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın