• 68
    öncelikle temennimiz odur ki grup aşamalarında yer alacağımız turnuva olsun. nitekim hem ait olduğumuz sahne burası, hem de o müziği duymayı ve tüylerimizin diken diken olmasını çok özledik.

    bunun yanında bu şansa sahip olabilirsek ben turnuvada adımızdan söz ettirebileceğimizi ve iz bırakabileceğimizi düşünüyorum. belki 3. olup uefa'ya geçmek ve orada hedefi final veya kupa olarak belirlemek de karlı, rekabetçi ve iddialı olabilir. lakin messi, ronaldo ve benzema'nın artık avrupa futbolunda yer almayacak olmaları, birçok takımın iyi oyuncularını arap pazarına kaptırması ve icardi gibi bir santrafora çok az takımın sahip olması gibi faktörlerden ötürü dengeler yavaş yavaş değişmeye başlıyor düşüncesindeyim. en basitinden, koca bayern münih geçen sezon chupo-moting gibi dümdüz bir adamla oynadı bütün sezonu. ki haaland, benzema, lewandowski'den sonra avrupa'daki belki de en top ve üst seviye forvete sahip olabiliriz (mbappe, messi ve ronaldo'yu kanat forvet olarak değerlendiriyorum).

    hem erden timur'un avrupa'da kupa kazanmayı net olarak hedef belirlemiş olması ve bu vizyonu transfer edilmek istenen oyuncuların önüne koyması, hem okan hoca'nın motivasyonu hem de takımın kalitesi, bana şampiyonlar ligi'nde olursak bu sezon iz bırakacağımızı düşündürüyor.

    ve artık üstüne koya koya gitmek istiyorsak, böyle 3-5 sene ara vermeden, her sezon burada olabilelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın