resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2450
    kendisiyle ilgili piyasada çıkan 25-30 milyon euroluk teklifler hiç inandırıcı gelmiyordu, aston villa'nın teklifiyle durum netleşmiş oldu.

    çift bağ sakatlığı yaşamış, roma'dan mental sorunlar nedeniyle gönderilmiş ve hala form tutamamış bir futbolcuya kimse o bonservisleri bağlamaz. hala bir potansiyel barındırdığı için kiralık ve opsiyonlu teklifler tabiki gelebilir. ama bunlar da bizi tatmin etmez haliyle.

    transferiyle bir kumar oynadık -bence mali durumumuz gereği oynanmaması gereken bir kumardı- ve madem bunu yaptık sonuna kadar götürmek lazım. her ne kadar satılmasının işimizi çok rahatlatacağını düşünsem de oyuncuyu premier lig gibi bir kurtlar sofrasına kiralık ve opsiyonlu göndermenin bir mantığı yok. performans gösteremezse piyasasını baya düşürür bu durum.

    ben hala 20 milyon euro'ya yakınsayan direkt bir teklif varsa anında satılması gerektiğini düşünüyorum. ama bonservisi almak isteyen yoksa elimizdeki değeri düşürmenin de hiçbir mantığı yok. verelim formayı, bakalım neler olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın