resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2372
    kendisinin 25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçında kendisini yere attığı iddia edilen bir pozisyon var. elimizdeki görüntüde nelsson'un yüzüne bir müdahale yok gibi görünüyor. ancak o dönem bu pozisyonun konuşulduğunu, farklı bir açıdan bakıldığında beşiktaşlı oyuncunun kolunun nelsson'un yüzüne çarptığının görüldüğünü net olarak hatırlıyorum. özette tek açı var, 90 dakikalık tekrarını günlerce uğraşsam da hiçbir yerde bulamadım. bu yüzden sözlüğü seferber etme fikri geldi aklıma.

    maçların 90 dakika tekrarlarını bulabileceğimiz bir kaynak bilen ya da böyle videoların arşivini tutan bir sözlük gönüllüsü varsa paylaşmasını istirham edeceğim. ya da yayıncı kuruluşta tanıdığı olan varsa görüntüye o vasıtayla da ulaşabiliriz. twitter'da 3,5 milyon takipçili out of context football hesabı da pozisyonu paylaşmış (https://twitter.com/...689017739191480321), altında rencide edilmeyi bekleyen onlarca keklik var. bize sadece pozisyonun farklı açıdan görüntüsü lazım.

    belki önemsiz görünebilir ama ben kafaya fena taktım, videoyu bulup nelsson'u temize çıkaracağım. o out of context hesabının admin'inin de, paylaşımın altındaki akbabaların da analarından emdikleri sütü burunlarından fitil fitil getireceğim. getiremezsem bana da fly you fools demesinler.

    edit: maçın 90 dakika tekrarına tod'tan ulaştım. maç yayınında da sadece bu açıdan var. şimdi linkedin'de bein sports çalışanlarını darlamaya başlayacağım, umarım insaflı birine denk gelirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın