• 21
    x gün kaldı şeklinde girizgah yapmayınca maç başlıklarına yazı yazmakta çok zorlanıyorum :(

    neyse efendim, bir deplasman maçıyla ligin açılışını yapıyoruz. kayseri transfer tahtası kapalı olduğu için kadrosu zayıfladı biraz tabii ama bunun etkisini bu maçtan ziyade uzun maratonda sakatlıklar ve cezalar geldikçe hissedeceklerdir.

    gs maçlarında ekstra konsantre olan çağdaş atan 3 aydır bu maçı bekliyordur ve mevcut kadrodan da bu maça iyi bir plan yapabileceğini düşünüyorum.

    m.thiam, miguel cardoso, c.mane, olivier kemen, attamah, m. hosseini, kolovetsios gibi süper lig için ideal oyuncuları var.

    3 puanı alıp dönebilirsek, bu takvimde önemli bir krediyi cebe koyar, ligin başında puan farkının açılmasına mani olmuş oluruz. özellikle de kayseri(d), trabzon maçları üst üste bir anda liderle 4-5 puan farkının oluştuğu maçlar olmamalı.

    ucl ön elemelerinde playoff turuna kaldık artık. rövanş maçını düşünmeden bu maça konsantre olmalıyız. içerideki rövanş maçı trabzon maçına hazırlık maçı tadında geçecek zaten. kayseri'den kazanarak dönelim ve havamızı kaybetmeyelim.

    okan buruk ve futbolcuları gömmeye hevesli bir tayfa var, onlara kalsa bu maçta puan kaybı gelirse okan buruk istifa etmeli :p
App Store'dan indirin Google Play'den alın