resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2391
    kendisini ve piyasasını birkaç açıdan ele almak lazım.

    öncelikle tanımı yapalım. fizikli, cüsseli gole yakın kanat, ikinci forvet denebilecek bir oyuncu.

    zaniolo bir kere gole çok yakın, tehlikeli bir oyuncu. her an rakibe tehlike yaratabilecek bir potansiyel kendisinde mevcut. tam üst düzey avrupa takımlarında oynayacak fizik kendisinde mevcut. bu yüzden her dönem teklif alma olasılığı yüksek.

    oyun vizyonu ve taktiksel açıdan biraz gelişime ihtiyacı var ama bunun oturması zaman alır gibi gözüküyor. mental açıdan hala tam gelişmiş değil. roma'dan ayrılmasına da biraz bu savrukluk neden olmuş zaten. ancak hala beklentiler olan bir oyuncu ve talipleri olacak.

    bir diğer husus da uyruğunun değerli oluşu. maalesef ırkçı bir tanım gibi geliyor kulağa ama biraz da öyle zaten. italyan olmasının sağladığı bir avantaj var. bu da onu belli bir süre daha gözde yapacak bir sebep. mancini italya mili takımı’nın başında olduğu sürece zaniolo’nun piyasası olacaktır. italya etiketi pazarlama açısından her dönemde elimizi rahatlatır. ancak mancini gibi hem zaniolo’ya hem galatasaray’a özel ilgisi olan biri oradan ayrıldığı vakit hepimize geçmiş olsun. alt alta saydığımız tüm avantajlar-dezavantajlar yerini koca bir boşluğa bırakacak. bu boşluktan çıkmanın tek yolu da şampiyonlar ligi'nde başarı ve göz önünde olmamız.

    bütün artıları eksileri düşündüğümde, kendisi bizim için riski yüksek bir yatırım ve bu sezon istediğimiz fiyatlara satabiliyorsak satılması taraftarıyım. hem kendisi bizim için hoş bir anı olarak kalır hem de avrupa piyasasında tercih edilirliğimizi artırmaya yardımcı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın