resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 415
    bu sezon sık sık eleştirileceğini düşünüyorum. oyuncu hücumda çok şey vaat etse de savunması özellikle de 4’lü savunma düzeninde çok vasat. uzun süredir de 3-5-2 düzeninde oynuyor. bu denklemde stoper ve orta saha arkanızı topladığı için daha rahat hücum edebiliyorsunuz. ancak 4’lü düzende son adamsınız, daha dikkatli olmanız gerek.

    benim için bekin önceliği savunma yapmaktır, savunmasız bir bek isterse dünyanın en iyi tekniğine sahip olsun, attırdığı kadar yediriyorsa bir işimize yaramaz.

    bizim mevcut kanat oyuncularımız ve orta sahamızın torreira dışında temposuz ve yumuşak kalması sebebiyle angelino’nun çok zorlanacağını düşünüyorum. fizik kalitesi yerine gelse bile çok atlet bir oyuncu değil kendisi. ligde kalitesi ile her daim iş yapacaktır ancak avrupa’da bize sıkıntı yaşatması muhtemel.

    1 kere bile ispanya milli takımına çağrılmaması, sürekli kiralanması, büyük takımların ana planında yer almamasının sebepleri çok açık.

    bizden önce oynadığı takımın bundesliga orta sıra takımı olduğunun farkına varıp, oyuncuyu fazla abartmadan eksiklerinin de farkında olup ona göre bir yaklaşım sergilersek her iki taraf için de daha iyi olur bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın