resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2381
    hakkındaki 'futbol tanrısı' tadındaki övgüler tamamen imajıyla alakalı olan oyuncu.

    geldiğinden beri uzaktan şutları dışında ekstra bir özelliğini görmedik bence. ne topu zamanında ayağından çıkarttı, ne birebir denediğinde yüksek başarı oranı yakaladı, ne boy avantajını kullanıp duran toplarda ya da akan oyunda ortalarda tehdit oluşturdu. üstüne bir iki terslik yaşansa hemen dağılacak hissiyatı verdi. yani hoca bir süre yedek oturtsa ya da taraftar iki tepki gösterse kavgalı olup sorun çıkartma potansiyeli de mevcut.

    fizik kalitesi üst seviye olduğu ve geçmişindeki beklentiler sebepli insanlar övmeye doyamıyor ama bu adamın sorunu mental zaten. aşıp aşamama durumuna göre vezir de eder rezil de. sırf ilk çıktığı zamanlarda görülen potansiyele bakacak olursak dünya yıldızı olması gereken ama kariyeri hep orta sıra takımlarda geçmiş tonla oyuncu var. hepsinin sorunu da mental ve gerçekten aşması zor bir şey.

    bence zani'de bu kumarı oynamayalım. 6 ay sonra satsak bile şuankinden fazla para alamamamız ve bu 6 ay takıma anlamlı miktarda olumlu etki eden bir performans da alamamamız senaryosu hiç düşük ihtimal değil bence. bunun bi de sakatlık riski, kavga dövüş riski falan var. ben zani'den 25-30 arasına çıkıp orada rashica, yunus, morutan, tete 4lüsünden 2siyle (biri net rashica olmalı) devam etmeyi doğru buluyorum, aksini düşünenlerin ise büyük çoğunluğunun etiketin etkisiyle yorum yaptığını düşünüyorum.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın