resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2379
    arkadaş 40 yılın başında 23 yaşında bir dünya starı futbolcu getirmişiz. temelli kalacak değil elbette ama adam ben kalmak istiyorum dedikçe bizimkiler satmaya çalışıyor. akıl tutulması lan bu. başka bir şey değil.

    hayır zaniolo'yu satıp yerine de ziyech transfer edilecek muhtemelen. kendi ayağına sıkmaya bu kadar meraklı olmamak lazım. kanat rotasyonuna yapılması gereken müdahale yunus ve morutan'ı satıp rashica'yı almaktan ibaret olmalı.

    zaha, zaniolo, barış, kerem ve rachica ile muazzam bir kanat rotasyonu oluşturup yola devam etmek neden bu kadar zor. şampiyonlar liginde oynayacağız ya biz. amerikalıların bir sözü var, bozulmamışı tamir etme diye. zaha ile az biraz sarstık sistemi ama adamın belli bir kalitesi var, hadi neyse dedik. daha neden bu kadar oynanıyor ön tarafla. hala 10 numara aranıyor mesela. nereye koyacağız o 10 numarayı biri anlatsın.

    zaniolo gibi bir cevher var lan elimizde. şampiyonlar ligi var. adam da gitmek istemiyor. niye satmak için kendimizi parçalıyoruz ya. neden amk?

    1 tam sezon daha takımda kalması gereken futbolcu. sadece 1 sezon ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın