resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2354
    haftalardır galatasaray sözlükte rashica'ya dilenilip kendisinin satılmasını isteyenleri ibretle izliyorum. geçen sezon devre arasında transfer söylentisi çıktığında burda "o kadar da değil" nidaları arşa çıkmıştı. geldi, takıma alışıp form tutmaya başlaması uzun zaman aldı, doğru düzgün form tutup ilk 11 çıktığı ilk maçta fenerbahçe'yi darmadağın edip bıraktı. şimdi tam bir sezon izleme şansımız olduğu halde sanki vebalıymış gibi bu adama bu muameleyi yapanları kupa 1 gruplarında birinci ve ikinci torba takımlarına karşı rashica ezilirken göreceğim. yanlış anlamayın rashica kötü futbolcu demiyorum, lig için açık kapatmaya gayet iyidir, defansa gelir, askerlik yapar, top kapar, bekine yardım eder. ama a sınıfı takımların oturmuş savunmalarıyla, zebellah gibi savunmacılarıyla karşı karşıya geldiğinde de yeteneği bir yere kadar yardım eder, sonra da ikinci devre başında rashica'yı çıkartıp yerine barış alper'i alırsınız.

    zaniolo, zaha, icardi gibi adamlar sihirbazdır. kötü oynar, kaybolur, etkili olmaz ama on saniyelik bir patlamayla, tek şutla, tek driblingle seni öne geçirir. karşındaki rakip ne kadar üst düzeyse bu tarz oyuncuya o kadar ihtiyacın vardır.

    belki kalır kötü oynar bilemiyorum ama henüz 24 yaşında, italya'nın en yetenekli oyuncularından biri olarak gösterilen, roma'yla sorunlar yaşamasa asla kapımızdan girmeyecek oyuncuya satılsın diye haftalardır yapılan kampanya, hele hele galatasaray sözlükte, mide bulandırıcı.

    başta soyledigim gibi, satılsın diyenleri ibretle izliyorum. umarım kendisi satılıp rashica geldiğinde bahsettiğim tarzdaki maçlarda küfür etmezsiniz.

    vizyon çok önemli gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın