resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 111
    kendisini aldıysak zaniolo gitmiş demektir. bahsedilen rakamlar 4-5 milyon euro civarı imza parası 2-3 milyon civarı maaş alacağı konuşuluyor.

    herkes bu kadar kanat oyuncusunu ne yapacağız demiş. zaniolo’nun gittiği senaryodan bahsediyorum. ben size söyleyeyim. kanat oyuncusu dediğiniz kim var elimizde? yunus ve morutan mı? rasicha alınırsa dönüşümlü oynarlar. şampiyonlar ligi için kaliteli bir hamle yaptık. gönül ister ki zaniolo hiç gitmesin ama biz 30 milyon euro gibi bir teklifi reddecek bir ekonomiye sahip değiliz. zaniolo, morutan, yunus satışlar ile muhtemelen 40 milyon euro civarı bir para girecek kulübe.

    morutan ve yunusla şampiyonlar ligi maçına mı çıkacağız?

    ben erden timur ve okan buruk’a güvenip arkama yaslanmayı ve her boka salça olmamayı tercih ediyorum. bir bildikleri vardır. ilaveten tete öyle bir transfer ki fenerbahçe peşinde köpek gibi dönmesine rağmen biz anlaştıktan sonra biz oyuncuyla ilgilenmedik diye açıklama yaptıracak kadar psikoloji bozabilir. tete’yi biz mi istedik menajerler mi önerdi bunları bilmiyorum. ben oyuncu geldiğinde ne vereceğini neler yapacağını merak ediyorum.

    biraz sakin olalım her şeyi biz bilmiyoruz. bizden daha iyi bilenler de var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın