• 3
    bir mucize olsada (bkz: nicolo zaniolo) ve (bkz: türkiye bankalar birliği borç yapılanması) başlıkları öksüz bırakılsa keşke. günlerdir zaniolo satılmalı ama satılırsa gelen bonservisin yarısı türkiye bankalar birliğine gidiyor temalı entry okumaktan gına geldi.

    zaniolo için 30-35 veren olursa ki zaten adamın çıkış maddesi var ya da mantıklı bir takas teklifi gelirse öteki gün uçağa bindirir göndeririz yüksek ihtimal.

    kalırsa temel özelliklerine bakınca bu kadar rahat adam geçip bu kadar iyi fiziğini kullanan ve topu tehlikeli bölgeye taşıyıp bu kadar iyi şut çeken 24 yaşında italya milli takımında oynayan dünya çapında müthiş yetenekli bir oyuncu izleriz. yok giderse de üzülmeye gerek yok değerini bulmuş gitmiştir. takımda wilfred zaha var arkadaşlar, kerem aktürkoğlu, yunus akgün, barış alper yılmaz, muhtemel rashica gibi kanat opsiyonları var. varlığı farklı bir değer olsada şükür ki yokluğunu aramayacak durumdayız.

    olası bir satışla gelen paranın bankalar birliğine gidecek olması da üzülecek dövünecek bir durum değil. zira siz çalıştığınız işyerine bana bu ay maaş vermeyin çünkü şu kadarı kredilerime şu kadarı kredi kartıma falan mi gidecek diyorsunuz. ya da daha gerçekçi bir tabirle anlatmak gerekirse siz iş yerinize bana promosyon ya da prim vermeyin gelir vergim artıyo falan mi diyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın