• 534
    bir an önce bitmesini istediğim transfer dönemi. yoksa transfer obezi taraftar çok kelle alacak gitmeyen oyuncular üzerinden.

    en basiti, elimizdeki zaniolo, oliviera, yunus, yusuf, midsjo, nelsson, dubois, morutan, mertens gibi oyuncuları elden çıkartmak için can atıyoruz yeni oyuncular gelebilsin diye.
    yukarıdaki oyuncuların çoğunun gitmesi belki galatasaray'ın menfaatine olabilir. ama şu şartlarda zaniolo, mertens ve nelsson'un gitmesini istemek bana hiç gerçekçi gelmiyor. yerini daha maliyeti uygun şekilde doldurman imkansız. yunus ve dubois rotasyonda işe yarayacak maliyeti uygun oyuncular.

    üvey evlat morutan zaten gidecektir. yusuf bir şekilde şansını değerlendiremedi ve en azından kiralık gidecektir. oliviera eğer bir takviye olmazsa kalır, üstelik kontratından çıkmak o kadar da kolay değil. nelsson'u satıp yerine ramos'u getirmek dünyanın en gereksiz işi olur. midsjo rotasyonda dahi olabilecek düzeyde değil o yüzden gitmesi en doğrusu.

    toparlamak gerekirse bu listeden zaniolo, mertens ve nelsson kesinlikle kalmalı. yunus, dubois ve sergio'nun duruma göre kalması, gitmesinden daha hayırlı.

    diğer oyuncular içinde çok kulis yapılmadan eğer gitmek istiyorlarsa güzel şekilde ayrılmaları lazım. yoksa bu taraftar gitmedikleri her gün için sosyal medyadan sövecek bu oyunculara.
    yok ya öyle şey mi olur? demeyin. oluyor. oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın