resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2310
    sacma sapan bir sekilde bircok renktasin satip trink 30 milyon euro`yu kasaya koyma planlari yaptigi oyuncu. madem bu kadar muhasebeci var, bankalar birligi ve oyuncu sozlesmesi konusunda basina dustugu/benim takip edebildigim kadariyla gozden kacan 1-2 noktaya da dikkat cekmekte fayda goruyorum. hatalar varsa affola ama en azindan kabaca bir resim ortaya koyup ise bir diger tarafindan bakmaya calisalim.

    30 milyon euroya satildigi senaryoda;
    romaya satistan karin 20%sini odeyecegiz. 15`e almistik, 15 kar ettiysek 3 milyon romaya gidecek.

    bankalar birligine ne kadar gidecegini bilemiyorum cunku elde edilen transfer gelirinin yarisinin onceki sezondan sarkan odeme varsa dogrudan bankalar birligine gidecegi yazilmisti. ali koc yakin zamanda `oyuncu sattik diye seviniyoruz ama yarisi bankalar birligine gidecek` demisti mesela ama bu butun kulupler icin boyle midir, bizim sarkan hemen odenmesi gereken bir borcumuz var miydi gibi detaylar bende yok. belli ki bir miktarini da bankalar birligine vermek zorunda kalacagiz, hadi yarisi degil de 5i 10u da buraya gitti. direk elimizde 30 milyon falan kalmayacak isin sonunda yani, e ne anlayacagiz bu isten o zaman? borcumuzun tl olarak uzun vadeli yapilandirildigina, faizin yuksek olmadigina ve paranin geldigi anda hemen mevcut kurdan bozmamiz gerektigine girmedim bile.

    gercekten taraftarin da, yonetimin de sirazesi kaymaya basladi diye endiselenmeye basladigim icin ilk defa transfer donemi bir an once kapansa artik diye beklemeye basladim ben. hala yok griezmann, yok ramos, yok felix; transfer oburlugu devam ediyor ama her gun buralara gelip once zaniolo satilsin deniyor. valla sizi bilmem, kamp gormus hirsli 24 yasindaki zaniolonun potansiyeli bu isimlerden daha cok heyecanlandiriyor beni. 30 yas ustune yeterince yatirim yaptik zaten, elimizde 24 yasinda italyanin gozbebegi var, burada mutlu ama dogru duzgun izlemeden satip mi avrupada kupa alacagiz? kulup muhasebesi bizim isimiz degil, zaten oyle aman aman bir kar da birakmayacak su an satildiginda, maddi durumumuz da satmazsak batariz gibi degil. neden satiyoruz abi o zaman? ama dogru hemen satalim, eskaza sampiyonlar liginde ilerleriz falan o zaman da eski kulubune ek odemeler yapacagimiz bonuslar vardi zaten.

    alacaksak alalim rashica ve sekiz numara, yollayalim siskinlik olan bolgelerden de 1-2 kisi onumuze bakalim artik. neredeyse 3 gune bir onemli macimiz var, sampiyonlar ligine kalip kalamayacagimiz belli degil hala her gun once zaniyi satiyoruz sonra baska yildizlar aliyoruz goygoyu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın