resim
Micky van de Ven
Takım:Tottenham
Mevki:Stoper
Yaş:23
Boy:1.93
Uyruk:Hollanda
  • 9
    galatasaray adına çıkarılması gereken dersler barındıran futbolcu. tottenham’ın yeni stoperi. bir başka deyişle tottenham’ın yeni verthongen’i diyebiliriz.

    3,5’a wolfsburg almış, biz niye kaçırdık falan oralarda değilim. başka bir noktaya dikkat çekmek istiyorum.

    şimdi bu arkadaşta boy 1.93, havadan belli ki süpürüyor (canlı izlemedim, videolardan hareketle). kalın daha doğrusu iri kıyım bir stoper. buraya da tik attık. geriye kritik son şey kaldı, o da hızlı olması. bu arkadaş mevkisine göre gayet hızlı. bu çeviklikte bir stopere bir de ab pasaportu eklenince bu fiyatlara çıkılıyor.

    bizim ross transferinden örnek vereyim. ross’ta sadece uzuna tik atıyoruz. hızlı değil, yavaşa yakın hatta. pek güçlü değil, ince yapılı bir stoper. demek istediğim ne kadar sığ bulunursa bulunsun futbol artık fiziksel kapasiteyle tartışılıyor. çok özel yeteneklerin yerini çok özel atletler almaya başladı. trende ayak uydurmak yerine fizik kaliteyi göz ardı ediyoruz. neyse ki öncelikle fizik kalite üstünden değerlendirme yapanların sayısı gün geçtikçe artmaya başladı. taraftarın çoğu takımdaki oyuncuları böyle değerlendirmeye başladığı an bu ligin değeri en az katına çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın