resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2272
    gün geçtikçe fenerbahçe taraftarı profiline benzeyen galatasaraylı bazı taraftarların göndermeye çalıştığı italyanların altın çocuğudur. 30 yaşında icardi, 35 yaşında drogba, 30 yaşında zaha, 27 yaşında sneijder getirebilirsin. bunların bazılarını yaşlandığı için bazılarını düşüşte olduğu için bazılarını ise avrupa kozu olduğu için getirebilirsin ama 23-24 yaşında avrupa’nın dikkatle takip ettiği çocuğu getirmek çok farklı bir meseledir. tamam şu ana kadar takımda ve oyunda kendine net bir rol bulamamış olabilir ama kesit kesit izlettiği şeyler bize daha fazlasını yapabileceğini gösteriyor. biz böyle bir adam için rashica, para zart zurt diye gönderilsin diyoruz aklım almıyor.

    hocam elinde zaniolo varsa ona göre oyun kurgularsın, zaha varsa ona ayrı, icardi varsa ona ayrı ama hepsi varsa onlara göre kurgularsın. yönetimin ve teknik heyetin bunun için vardır. bu şımarık hallerinizden bıkkınlık geldi. ha 35 milyon euro fesih bedelini karşılayan varsa ve oyuncu gitmek isterse eyvallah ama teklif varsa gönderelim tayfanın haketttiği yunus morutan barış alper falandır. bu arada rashica’ya karşı değilim ve çok seviyorum ama hedefler büyük ise büyük düşüneceksin. evin küçük şımarık çocuğu modunda takılmayacaksın.

    umarım bu sezonu bizimle geçirip çok başarılı olur ve yeteneğine göre hakettiği first class takımlara transfer yapar bizde onu izledikçe sevinir ve bu kulübün onu üzerindeki emeklerinden yana gurur duyarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın