resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2246
    olay takım olmak mı yoksa isim için başarıdan olmak mı? şampiyona verilen 6 milyon avro ödül mü, tek kalemde 30 milyon transfer açıklaması mı? kurulan takımın oyuncu kimliğini bilen herkes takım oyunundan şüphe eder. olaya isim isim bakmak istenirse bakalım.
    muslera kaptandır, imkansızı örümcek ağlarından çıkarmıştır, takımın ruhu kendisidir. ancak özellikle bu sene ligde bir çok maç yedek kalacak.
    boey takımın vazgeçilmezi durumundadır. set oyunumuzun %75'i boey üzerinden geliyor.
    nelsson diri, sert, akıllı topçu. alan savunmasını şuan ki kralı. abdül ile iyi bir uyum sağladı ancak bazen mental olarak boşa düşebiliyor. bu bizi götürür mü? evet.
    abdül temiz ayak, sert, ağır, adam adama iyi. sürpriz çıkışlar ile ofansa destek veriyor. nelsson ile uyumlu ve türk.
    kazımcan ofansı defanstan daha fazla düşünüyor, geç yetenek. solak ve temiz bir ayağı var. biraz öğrenme fırsatı bulsun vazgeçilmez olacak nasipse.
    torreira takımın vazgeçilmezi olan ikinci futbolcu. gegeng için yaratılmış, okan hocanın ikizi.
    sergio beyin. geçen senenin yapı taşı kendisiydi. tempo ve yön konusunda master yaptığı için geçen sene biz 9 puan öne geçtik.
    kerem türk, potansiyeli ön görülemiyor. hücumda her aksiyonun içinde. derine oynar, şut atar, koşu yapar, duran top kullanır. isviçre çakısı gibi maşallah. üç numaralı vazgeçilmez kendisi.
    mertens son senesi ve yaşlandı. çok ipten alır bizi yine bilgisi ile ancak temposu çok çok düşecek. geçen sene özellikle o mükemmel seri zamanında çok katkısı vardı.
    milot tam bir sağ kanat. dünyada eşi benzeri çok az. vermiş olduğu über skor katkısından bahsetmiyorum. çalışkan, defansif, sağ ayaklı sağ kanat oyuncusu. böyle bir adam taktik esnekliktir, savunmada +1 fazlalıktır, ligimiz için bug görevindedir. o yıllarca ölünen visca'nın 2 tık üstü bence.
    icardi aşk adamı. benim için ikinci kaptandır, idoldür. ver önüne vursun. her manada vurur kaçırmaz hani.
    biz bu adamlarla ligi sürklase ettik, içinden geçtik. belki bariz kasıtlı hakem hataları olmasa 2 mağlubiyet ile en görkemli sezonumuzu yaşayacaktık. ancak bunun sebebi takım olmaktan geçiyor.
    şimdi yeni gelen oyunculara bakalım.
    angelinho mükemmel bir hücum gücü, set oyunlarımızın yarısını bu arkadaş üzerinden kuracağız. yeri gelecek orta sahaya kayacak oyun içinde, oyun kuracak, gol ve asist yapacak. ancak savunması ortalama bir arkadaşımız. arkası çok önemli.
    zaha sol oynarsa iki hücum gücü öldürücü birliktelik çıkar. bunu eski maçlarına dayanarak söylüyorum. ancak bu adam illa ki top kaybedecek totosunu ben mi toplayacağım?
    zaniolo sağ açık mı, false 9 mu, pivot forvet mi, nokta santrafor mu? onun kararını okan hoca versin ancak bir şey var ki bu adam öldürücü bir bitirici azman. bu çocuğu roma zamanlarında izlerken ağzımın suyu akardı. kandırmayın gassaraylıları yazmışımdır gelmeden. kandırmadılar, getirdiler. icardi zaha kerem zaniolo çok görkemli bir silah. s400 yanında bok yemiş bu silahların. ancak defansif olarak zafiyetleri mevcut hepsinin.
    kerem demirbay için pek bir şey söylemeyeceğim. sadece yıllar önce alman milli takımına seçildiği zaman dikkatimi çekmişti. hiç izlemedim desem yeridir. alman ligi beni cezbetmiyor. göreceğiz ne olduğunu.
    şimdi isim isim bakınca uf be ne takım kurduk gibi geliyor ancak saha öyle değil. bu adamların totosunu kim toplayacak? hepsinin aynı anda sahada olması demek sistem değişikliğine gitmek demek. peki o sistem değişikliği için uygun adamlar mevcut mu? üçlü beşli oynayacak kaç adam var takımda? bizim böyle bir zamanımız var mı? neden hazır adama gidiyoruz? kısa zamanda çok başarı için.
    çok uzun oldu ancak çok karmaşık durumlar var. aynı şekilde duygularım da karışık durumda. ben tek kalemde 30 milyondan yanayım ancak zaniolo gibi bir adamı da kaybetmek istemiyorum, milot'u da takımda görmek istiyorum.
    avrupa ve lig olarak bakacak olursak ikisi de farklı esneklik sunacak bize.
    eğer sistem değişmez ve milot gelmezse işimiz çok zor. takım olmak için o x faktör adamı bulamazsak altımıza yaparız. bireysellik ile başarıya gitmek için karma takım kuran fransız, ingiliz, italyan takımları hep üst seviyede sınıfta kaldı yıllarca. pep gibi bir adam olmasa city bu durumlara gelebilecek oyunu oynuyor muydu? paris hücum silahı olarak dünyada ilk 3 hatta messi ile birinciydi. ne oldu? anasının liginden çıktığı gibi eline verdiler.
    takım olmak a dostlar işte asıl mesele. ben galatasaray'lıyım. başarı isterim, istikrar isterim, süreklilik isterim. isimler bizim için o başarıda sadece araçtır. amaç direk kupalardır.
    bu tartışma bitmez. zani gitse illa ki sezon içinde neden gönderildi olacak. milot gelmese sürekli nerde bu adam diye aranacak. ben hiç böyle kararsız ve biçare kaldığımızı hatırlamıyorum.
    son söz.
    kimse galatasaray'dan büyük değildir.

    edit: yazım hatası düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın