• 17
    --- alıntı ---
    sevgili galatasaray’lılar,

    başkanlık seçimi sürecinde yenilgiye uğramasıyla ortaya çıkan bazı eski yöneticiler ve eski futbolcularımızın bugün bazı gazetelerde şaşkınlıkla okuduğumuz hem galatasaray yönetim kuruluna hem de galatasaray taraftarına bilinçsizce iftira atarak suçladığını gördük ve çok üzüldük.

    yıllarca galatasaray’da yöneticilik yapmış insanlar ve futbol oynayıp kaptanlık yapmış bu 2 eski futbolcumuz maalesef galatasaray taraftarının ne kadar kişilikli ve dik durduğunu, hiçbir zaman kimsenin emri altında olmayacağını öğrenememişler.geçmişte yaşananları çok çabuk unutmuşlar.

    tarihinde hiçbir yöneticiye ve hiçbir futbolcuya gösterilmeyen ilgi bu kişilere gösterilmiştir.galatasaray taraftarı kendilerine kayıtsız, şartsız destek olmuş, onları en verimsiz çağlarında motive etmiş, onlar adına besteler yapmış taraftardır.

    o zamanda mı galatasaray taraftarı birilerinden emir alıyordu ?

    özellikle bu futbolculara verilen destek yıllar evvel kayıtsız, şartsız olmasaydı şerefli galatasaray forması altında futbolu bırakamazlar ve yıllarca oynayamazlardı.hatta,galatasaray taraftarı bu takımdan gönderilmek için karar alınan kaptanlarına da kayıtsız, şartsız sahip çıkmışlardı.2 metreden goller kaçarken galatasaray taraftarı bu futbolcuya can-ı gönülden destek veriyordu.

    maalesef ki son yıllarda galatasaray’da futbolu bırakmış olan futbolcular galatasaray hakkında ileri - geri konuşarak galatasaray camiasına ve yediği ekmeğe ihanet etmektedir.

    bu kadar örnek varken bu 2 futbolcunun bugünlerde yapmış olduğu demeçler galatasaray sporcusu kimliğine ve ruhuna yakışmıyor.

    her zaman dediğimiz gibi biz galatasaray’ın şanlı armasına aşığız.asil formasına sevdalıyız.herkesten de camiamıza ve taraftarımıza karşı saygı bekliyoruz.herkesi daha akıllı olmaya ve yaşadığı günleri unutmamaya davet ediyoruz.

    herkes kendi işine baksın,galatasaray sevdası bizlere kalsın.

    bahsi geçen kişilere ve bizi anlamak istemeyenlere son sözüm, özellikle pankartların ters çevrilmesi yönetime karşı yapılmış bir tepkidir.

    saygılarımla

    suat ateşdağlı
    ultraslan kurucusu ve eski başkanı

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın