resim
Andreaw Rayan Gravillon
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.89
Uyruk:Guadeloupe
  • 58
    2022-23 sezonunun devre arasında bize yazılmış, hatta transfer haberleri itibar gören muhabirler tarafından anlaştığımız ve sözleşme detaylarını konuştuğumuz seviyeye bile geldiği söylenmişti. ilgimiz gerçekten var mıydı, sözleşme şartlarına bu kadar ilerlemiş miydik, yoksa o muhabirler oturma organlarından mı uydurdu bilinmez, ama bir gerçek var ki çok büyük yanlıştan dönmüşüz.

    o zamanlar yazar değildim ama yazar olsaydım regen christian luyindama yazardım kendisi için. sağolsun aslında pek çok yazar arkadaşımız benim yazamadığımı yazmış.

    bu yaz başı adana demirspor ile imzalamıştı.

    dün 3 ağustos 2023 adana demirspor cluj maçı saatli bomba gibi görünüyordu ve erken patladı. riskli bir pozisyonda ayağını uzattı, hem penaltıya sebebiyet verdi hem de kırmızı kart gördü. kendini sakınsa belki en azından kırmızı yemeyecek.

    luyindama gibi paldır küldür oynayan, fizik gücüyle her şeyi başarabileceğini zanneden, futbol iq'su olmayan bir oyuncu.

    eski ve yeni tanrılar korumuş bizi. şaka maka daha luyindama'nın 1 senelik kontratı duruyor. bir de bu vatandaşı alsaymışız çok acayip bir döngüye girermişiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın