resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2233
    ben anlamadım. neden herkes bizim aşırı derecede paraya ihtiyacımız olduğunu düşünüyor? daha yeni sponsorluklardan baya yüklü miktarda sıcak para kasaya girmedi mi? üstüne üstelik çoğu sponsorlara yeni transferlerde maaş ödetmedik mi? hayır, galatasaray'ın zaten mevcut durumu maddi durumu iyi, istese 1 günde borcunu kapatabilecek kadar varlıklı bir kulüp. dolar yüksek, kulübe nakit para lazım, bunları geçin lütfen. burası dolar bazlı çalışan firma değil. üstüne üstelik avrupa için kupa kovalayan galatasaray'ımız değil mi? sen herkesin nasıl aldığını bile anlamadığı, yarı fiyatına aldığın ferrari ile hem prestij kazanıyorsun, hem de avrupa arenasına yakışır bir transfer yapmış oluyorsun. bu kulüpte 2 yıl önce oğulcan çağlayanlar felan vardı. ilk santrafor'u şu an ilk 18'e bile giremeyecek halil'di. fatih hoca halil'i kazandıracağım diye tüm ligi çöpe atıp havlu atmadı mı ligin ortasında? yapmayın lütfen.

    bakın bu adamın satıldığı senaryoyu ben size az çok yaklaşık olarak söyleyeyim. bu entry burada kalsın geriye döndüğümde gururla yediğim ofsaytlara bakacağım. şampiyonlar ligi' için oynanan oyun hiç değişmiyor çünkü.
    1.senaryo şimdi direkt olarak satıldığı senaryo.
    sattık ve elimize 15m geri geldi. ne yaptık rashica ve locatelli zorladık. rashica geldi, locatelli de geldi diyelim. şampiyonlar ligine kaldık. 2 tane zor, 1 tane kolay takım geldi grubumuza. şampiyonlar liginde zaha çok hazır olmadığı için iyi performans veremedi, üstüne morali düşük çünkü oynadığı diğer kanat onla ters görevde. rashica defansa yardım edebilse bile icardi'yi içeride besleyemedi ve senin hiçbir oyuncun oyunu açamadı, angelino zorladı ama içeride icardi'den başka kafa vurabilen yok. ilk maç berabere bitti. daha sonra zor, dev gibi kulüple oynuyorsun dümdüz 2-0 mağlubiyeti aldık. sonra evinde diğer bir zor kulüple oynuyoruz. gene atakları biz yapıyoruz ama yaratıclığı kimse yapamadığı için gene rakipten kontra ile 1 gol yiyip 0-1 kaybediyoruz. ve 3 maçta 1 puanımız olduğu için takımın motivasyonu baya düşüyor ve 2 puanla grup aşamasını 4. bitirip eleniyoruz. sonrası zaten kaos ve rezalet lig dönemi.

    işte zaniolo 2.senaryoda şöyle bir önem arz ediyor. adam gol atmasa bile en az 2-3 defans oyuncusunu peşinden koşturuyor. hemen dibinde bitiyorlar adeta. burada icardi ve zaha için geniş alan demek. 2'side bu konuda uzman zaten. zaniolo'ya da oyunu okumak ve doğru pası atmak kalıyorki o da yapabildiğini bildiğimiz bir şey. rashica'yı hayal edebiliyor musunuz bu denli alan açıp rakip defansı koşturduğunu şampiyonlar liginde? zaten bunu yapabilse tek taliplisi biz olmazdık. azıcık akıllı olun

    dediğimi geçen maç kanıtlar nitelikte. resmen 10 kişi defansa gömülen zalgris'i açabilecek ve o boşluğu değerlendirecek oyuncun yoktu senin. hal böyle olunca tek gol kornerden olağanüstü şekilde geldi. gelmese belki turu verecektik. ama bu rashica'cı taraftar bunu anlar mı, bilemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın