resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2214
    gönderilmesini istemiyorum. şampiyonlar ligi'nde bütün dünyanın gözü bu çocuğun üstünde olacak. iyi performans göstermesi halinde çok yüksek bir bonservis bedeli getirebilir. kötü performans gösterse bile seneye 25 yaşında olacak. kaybedeceğimiz hiçbir şey yok göndermememiz durumunda. en kötü aldığın fiyata satar 1.5 yıl zaniolo izlemiş olursun.

    takımdaki durumuna gelecek olursak takımın en çok yatırım yapılan oyuncularından biri ve en büyük potansiyeli. ancak takım ona göre şekillendirilmedi. malum 22-23 sezonunda sağ kanatta milot rashica oynadı ve takımın direncini arttırdı. sahada sergio oliveira ve dries mertens varken de bu o kadar değerliydi ki rashica'ya bayıldık. hepimiz biliyoruz ki zaniolo'dan o direnci alamayız. o zaman yapacağımız şey şuydu. rashica yerine zaniolo koyuyorsak, oliveira ile mertens yerine direnci yüksek oyuncular koymalıydık. biz gittik wilfred zaha aldık. zaha kötü topçu asla değil ve onu da yedek bırakamazsın. yabancı sınırından ve mauro icardi ile olan uyumundan dolayı kerem aktürkoğlu'nu da yedek bırakamazsın. zaniolo da yedek kalmaz. rotasyon rotasyon diyoruz ama ideal on bir net olmalı. rotasyon çok lazım olduğunda yapılır. o zaman da takımı ideal olarak kurmakta sıkıntı yaşıyoruz. biz

    xxx - torreira - demirbay
    zaniolo - icardi - aktürkoğlu

    yapacağımıza

    torreira - demirbay
    zaniolo - zaha - aktürkoğlu
    icardi

    gibi bir yapıya yöneldik. üst taraftaki yapı çok daha fazla özellikle cl için güven verdiğinden, zaha daha yeni geldiğinden, kerem gözden çıkarılamayacağından ve zaniolo'nun piyasası yüksek olduğundan zaniolo'yu gözden çıkarıyor ve yerine zaha'yı koyuyor taraftar. burada zaniolo'nun gözden çıkmasının sebebi taraftarın transfer obezliği değil yapılan transferlerin takımı bu yöne itmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın