resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5647
    okan hoca ikinci zalgiris maçı öncesi basın toplantısında kendisini hazır olmadan oynatabileceğinin sinyallerini vermişti.

    --- alıntı ---

    ıcardi zaten katıldı. bugün 4. günü. hazırlanma süreci var. uzun bir ara geçirdi. neredeyse 1.5 ayı geçti. onun geri dönmesi biraz daha zaman alacak. ıcardi oyun aklı ile bize katkı sağlayacaktır. sonraki turda bizimle olacak.

    --- alıntı ---

    buradan üç sonuç çıkarılabilir.
    1- icardi hazır değil ki bunun zaten herkes farkında. takımdan yaklaşık 1 ay olarak idman olarak eksik. totalde de 2 aya yakın futbolda uzak. 1 aydır idman yapan takımın hali de ortada. boey ve abdülkerim dışında fizik olarak hazır oyuncumuz yok.
    2- hazır olmasa dahi diğer oyunculardan farklı olarak bir şekilde süre alabilecek. çünkü aklıyla oynuyor, oynaması için tam olarak hazır olmasına da gerek yok.
    3-olimpija ljubljana eşleşmesinin ikinci maçında süre alabilir kendisi. umarım tehlike anında değil de keyfine sahaya atarız kendisini. bence yavaş yavaş oynatarak da form tutturabiliriz kendisine. sakatlık riski de var, dikkat etmek lazım. aslında icardi bize eylül ayından itibaren lazım olacak. ama o zamana kadar da katkı verebilir, bu gayet mümkün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın