• 33
    bildiğinizi okumayın, teknik ekibin sözlerine kulak verin. size ne denirse idareten değil meslek ve arma aşkına elinizden geldiğince yerine getirmeye çalışın. öğrenmeye açık olun, herşeyi bilemezsiniz. hepiniz hala öğrencisiniz.

    icra ettiğiniz şey her ne kadar yetenek ve keyif istese de bir meslek sonuçta. insanlar mesleklerinde başarılı olmak için çok çalışmalı ve ast/üst ilişkisine riayet etmelidir. gerçek profesyonellik budur.

    metin oktay olun demiyorum, metin oktay'ın kim olduğunu bilseniz kafi. asıl öğrenecekleriniz kanıyla canıyla önünüzde duran rijkaard, neeskens, neill ve baros gibi adamlarda ve onların yaptıklarında/söylediklerinde gizli...

    futbol canını dişine takarak kan ile ter ile emek ile acı çekerek oynanmaz her zaman. başarılı olan takımlara bakarsanız oynarken aynı zamanda keyif aldıklarını ve gol atsalar da kaçırsalar da her zaman gülümsediklerini göreceksiniz.

    önce siz mutlu olun, keyif alın yaptığınız meslekten. sizin keyifle oynadığınız futbol zaten bizi mutlu etmeye yeter, başarılar ise kendiliğinden gelir.

    son bir ricam, omuz omuza vererek, ruh ile kardeşlik ile saygı ile olduğu kadar "sevgi" ile de beraber bir arada bulunun. hepiniz arkadaş olduğunuzu ve bizden çok önemli bir parçayı sırtınızda taşıdığınızı unutmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın