resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2145
    kendisi "liverpool'a sempati duyuyorum" dediği için eleştirilen kaptan. birileri şunu iyi bilmelidir ki galatasaray hedef olarak "türkiye" değil "avrupa" misyonu ile hareket etmektedir. sanırım galatasaray takımı da "türkiye" grubu sayıldığı için arda turan gayet "kuruluş amacına uygun" bir hedef belirlemiştir. ayrıca ben arda turan olsam bende liverpool'da oynamak isterim. zaten bu ayıp , yadırganması gereken bir olay değil.

    şöyle bir hikaye anlatmak isterim konunun pekişmesi için ;

    bir zaman çok fakir bir çocuk varmış. fakir çocuk koyunları gezdirir , sabah akşam kaval çalar eğlenirmiş. bir gün bunu kenara çekip "oğlum böyle hayat mı geçer lan" demişler. çocuk "abi ben böyle çok mutluyum , bana villa versen , carmen electra hizmetçim olsa , özel jet falan alacak param olsa bile ben bu hayatımı değişmem" demiş. tabi bunun üzerine bunu kenara çeken adam "oha lan atma" falan deyip oradan uzaklaşmış.
    gel zaman git zaman köy ağası çocuğu çağırmış. köy ağası "evlat , ben aslında köy ağası değilim , bu da inek değil robot" demiş. çocuk şaşırmış "ee" demiş. "ee'si şu evlat" demiş köy ağası ; "ben çok zenginim , para b.k bende ama bırakacak kimsem yok. sana bırakmayı düşünüyorum" demiş. çocuk teklifi kabul etmiş ve direkt jet satın alıp a.b.d'ye carmen electra'yı alıp getirmeye gitmiş.

    kıssadan hisse şu olur dostlar ; liverpool'a gidecek kadar iyi futbolcu olsak gideriz , birbirimizi kandırmaya gerek yok. ha carmen electra konusu ayrı ama kız arkadaşım falan okuyor bu yazdıklarımı , onu belirtemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın