• 16099
    entry'leri formatına uydurunca forum tarzı entry kuralından sıyrılan ama özünde tam forum yazılarına benzeyen entry'lerin sayısı giderek artmakta.

    örneğin bir yazar x futbolcusunun başlığına gelip "şöyle iyi şöyle yararlı şöyle lazım futbolcu" şeklinde nizami bir entry giriyor. daha sonra 8-10 kişi gelip oyuncunun eksik özelliklerinden bahsediyor. bu da nizami. ilk entry'i giren yazar, sonra girilen olumsuz entry'lerden haz etmemiş olacak ki daha kendi entry'sinin üstünden saatler geçmeden tekrar entry giriyor ve veryansın ediyor: "bu oyuncu şöyle iyi böyle iyi yanlış duymuşsunuz öyle değil vs."

    tamam da güzel kardeşim sen zaten entry'ni girmişsin, iddialarını ortaya koymuşsun, sırf diğer yazarların söylediklerini beğenmediğin için bir daha entry girmenin ne alemi var. entry kurallara uygun olsa da sözlüğü foruma döndürüyor. bunu bir örnek üzerinden yazdım aslında ama örnekler çoğaltılabilir. bir yazara mahsus bir şey değil.

    aynı başlığa bir yazar günde 12 kere de yazabilir. ben de yapıyorum yani saklayacak değilim. ama her entry yeni bir şeyler içeriyorsa bence bu makul olur. ilk yazdığı entry'nin entry'nin çok benzerini yazmak sözlüğe hiçbir şey katmıyor çünkü zaten ilk entry yerinde duruyor. onu okuyoruz, değerlendiriyoruz. belki katılıyoruz, belki katılmıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın