resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 307
    2019-2023 arası bundesliga'da leverkusen forması ile yılda ortalama 27 maçta forma şansı yakalamış merkez orta saha.

    bu esnada yılda ortalama 6,5 asist+gol katkısı vermiş. istatistikler istikrarlı bir isim olduğu konusunda güzel haberler barındırıyor.

    yerli statüsünde olması lig maçları açısından kadro derinliği düşünülünce galatasaray için olmazsa olmaz bir transfer hamlesi. okan buruk dahil her teknik adam kadrosunda istikrarlı ve tecrübeli yerli statüsünde futbolcu ister. bu da cepte.

    oliviera ile olan istatistiksel kıyaslamada; şut pası, kilit pas, isabetli uzun pas, 3. bölgeye isabetli pas istatistiklerinde olivieraya ezilmezken; araya girme, top kazanma, başarılı defansif aksiyon gibi oyunun defansif yönünde olivieraya göre daha iyi istatistiklere sahiptir.

    rakamlar yalan söylemez diyerek, transferi konusunda ne kadar isabetli bir karar olduğunu söylemek, yönetimi bu konuda tebrik etmek gerek.

    hem avrupa hem de türkiye'de kupalara ambargo koyan takımın bir parçası olmasını, tahmin ve istatistiksel beklenti ötesinde katkı vermesini dilerim.

    kendisine "abi galatasaray'a gelecek misin?" diye sorulduğunda "inşallah" diyerek cevap vermiş, gönlümüzde daha bu cevap ile taht kurmuş yeni aslanımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın