resim
Günay Güvenç
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:33
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 292
    imza törenleri benim için önemlidir. "deplasmanda burada oynamak hiçbir zaman kolay değildi. aklımdan hep şu geçiyordu, bir gün bu taraftarı kendi arkama almak" demesi günay'ın benden önemli bir artı aldı.
    hırslı adamı severim. kin başka, hırs başka. muslera'ya saygı duyan ama muslera'dan formayı alma hırsına da aynı zamanda sahip bir kaleciye çok ihtiyacımız vardı. günay bize arena'da çok zorluk çıkartmıştır ama o da biliyor ki biz de ona az zorluk çıkartmadık stad içinde. bugüne kadar karşısındaydık, bundan sonra arkasındayız. istediğini elde etti ve bu taraftarı arkasına aldı. bize karşı hırsla oynayan; bizi arkasına aldığında hırsını iki-üç katına çıkartacaktır.
    trabzonspor'un kaptanını transfer etmek nasip olmadı, biz de gittik gaziantep'in kaptanını aldık. okan hoca ile de sanırım göztepe yıllarından tanışıyorlar. benim çok güvendiğim ve inandığım bir isim günay. hiç akla gelmeyecek kadar çok sayıda maça çıkabilir bu forma ile, şaşırmam. umarım beni yanıltmaz. hakkını verir formanın. hayırlı olsun, mutluyum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın