• 578
    sevgili yazarlar,

    bilindiği üzere ilk günden beri sözlüğümüzde maç biletlerinin gişe fiyatının üzerinde satılması yasaklanmıştır. (bkz: olaylar/#432758) (bkz: olaylar/#692122) (bkz: olaylar/#2773009) (bkz: olaylar/#3479935)

    gelişen teknoloji ve yasal düzenlemelerle artık bilet ve kombinelerin elektronik ortamda kişilere özel olarak düzenlenmesi ve bir sebeple maça gidemeyecek kişiler için kulübe devrin mümkün olması dolayısıyla sözlük üzerinden ücretli bilet ve kombine devri yasaklanmıştır. kulübe devrin mümkün olduğu durumlarda galatasaray sözlük bilet veriliyor duyuruları başlığında bilet ya da kombine devri yapan kişiler ancak ve ancak bilâbedel devir yapabilirler. bunun dışında ücret talep eden ya da ettiği tespit edilen kişiler cezalandırılır. kulübe devrin mümkün olmadığı durumlarda ise -işin hukuki ve vergisel sorumluluğu tamamen devreden ve devralan kişilerde olmak üzere- gişe fiyatı prensibimiz aynı şekilde devam etmektedir. galatasaray sözlük bu şekilde herhangi bir ticari faaliyete araç ve taraf olmamaktadır.

    varoluş amacı galatasaray'a ve galatasaraylıya artı değer katmak olan sözlüğümüzde, cezalı olduğu için ya da başka bir sebeple maça gidemeyecek durumunda olan kombine ve bilet sahipleri bu haklarını yasal bir şekilde kulübe devrederek galatasaray'a kazanç sağlayabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın