resim
Atalay Babacan
Takım:Ümraniyespor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 892
    bugüne kadar zerre sıkıntı çıkarmamış, neredeyse her sezon başka bir takıma kiralanmış, gitmem dememiş yolun sonu geldiği zaman da kulüp kendisine teşekkür edip göndermiş yine bir zorluk çıkarmamış.

    kendisi galatasaray futbol takımı bünyesinde olduğu için, belli bir program dahilinde kulüpte kendisine sunulan yemekleri yiyecektir, yine kulüp futbolcusu olduğu için sponsor olan firmanın kendisi için tahsis ettiği lisanslı ürünleri kullanacaktır.

    halbuki napacaktı atalay, istanbul'un en ücra köşesinden ev tutacak, sabahın ilk ışıklarında evden çıkıp otübüsle antremana gelecek, otobüste gelirken evde hazırladığı ekmek arası domatesin bir kısmını yiyip geri kalanını antremandan sonra yemek için ayıracak ve antremanada kendi eşofmanları ile çıkacak.

    adam bizim lisanslı futbolcumuz, iyi futbolcudur kötü futbolcudur, kulüp kendisine yatırım yapmış tutmamış bu kadar basit, bunları bile düşünemeyecek kadar ne geçiyor aklınızdan anlamıyorum hele hele adama ne hakla galatasaray formasını hak görmüyorsunuz anlayabilmiş değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın