resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 243
    artık futbolcuları iyi - kötü diye değerlendirmek yerine kadro yapısına uygun - değil diye değerlendirmek gerek. çünkü zaten hedeflerimizin tamamı iyi futbolcu.

    torreira dışında fazlasıyla geçirgen oyunculardan oluşan bir takıma kerem uygun mudur? değil midir?
    bu adam türkiye standartlarında underrated bir oyuncu. verilen bonservisi düşününce almanya şartlarında da overrated. bakın kavramlar ne kadar değişken. yani oyuncuyu iyi - kötü diye tanımlamak fazla yüzeysel. 11 iyi oyuncu ile güçlü bir takım olmuyorsunuz. 11 uyumlu, birbirinin açığını kapatırken ortaya pozitif değer koyabilen oyuncu ile iyi takım oluyorsunuz.

    geçen sene iyi takım olan galatasaray bu sene malesef iyi bir takım değil. dolayısıyla yapılacak transferlerin zaafiyet giderecek oyuncular olması gerekiyor. bizim orta sahamıza ise net şekilde dinamizm, sertlik ve defansif güç gerekiyor.

    kerem bizim seviyemiz için iyi futbolcu ama ihtiyaçlarımızı karşılayacak mı? bir maaş bütçemiz ve bir bonservis bütçemiz var. yani sadece iyi veya türk pasaportlu diye transfer yapmak kadar yanlış bir şey yok. o yüzden transferini yorumlarken bu soruyu cevaplayın derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın