resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 232
    transfer sürecindeki yorumları orhan uluca'dan önce ve orhan uluca'dan sonra diye değerlendirmek gereken futbolcu. gözünü seveyim artık bu tip dediğim dedik yorumcuları kanaat önderi gibi kabul edip onların açtığı yoldan ilerlemesin kimse. adam bir kerem eleştirisi yaptı bir anda yorumlar tam tersine döndü. isimler düşünceleri bu kadar etkilememeli ya cidden.

    transfer risk işidir; bir futbolcu x takımda kötü oynar y takımda iyi, x takımda iyi oynar y takımda kötü ya da her gittiği yerde iyi veya kötü oynar. transferde olasılıklar sonsuzdur. oldu da kerem geldi ilk hatasında "bakın orhan uluca böyle demişti" denilecek ve ondan sonraki tüm yorumlar maç farketmeksizin ezbere yapılacak. sinan yılmaz, kerem övet, orhan uluca, uğur karakullukçu hatta ılgaz çınar dahi olsa düşünceleri insanları bu kadar etkilememeli. kişilerin görüşlerinden bağımsız yapmalıyız analizleri.

    kerem öyle veya böyle senelerdir bundesliga'da oynayan bir futbolcu. ortalama 30 küsur maça çıkmış her sezon. gelsin, geçen sezonki oliveira kadar katkı versin yeterli benim için. zaten ilk 11'e yapılan bir transfer değil ki. herkesin aklında çok daha başka bir orta saha var. öte yandan oyuncuya herkesin dibinin düştüğü brighton'un talip olduğu yazılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın