• 41
    başıma bir iş gelmeyecekse anlamsız bulduğum imza töreni.

    tabi anlamsızlığı yapılmasında değil, gövde gösterisi bence de şart. anlamsızlık yayın kısmında.

    şöyle ki; etkinliğin stada gelenlere (ya da passolig’i olanlara) ücretsiz olduğu duyuruldu. o zaman neden istanbul’daki taraftarın ücretsiz seyredebildiği etkinliği youtube’da yalnızca üye olanlar izleyebiliyor? bunu neden katıl üyelerine özel yaptınız abi? stada gelenlerden de ödeme alsaydınız da kulübe ekstra gelir olsaydı en azından fena mı olurdu?

    ha söyleyeyim 30 lira elbette çerez parası bu devirde ölücülük yapıyor değilim. sırf etkinliği beleşe izlemek için de değil bu yazdıklarım. ancak staddaki taraftara ücretsiz yaptığın olayı başkalarına niye kapatırsın? herkese açık olaydı bari dost düşman izler reklamın kralı olurdu. tamam transferlerin gelişini bu alandan ver, özel içerikler, hazırlık maçları falan üyelere özel olsun ama imza törenini kapatmaya gerek yoktu bence.

    gerçi kapatıyoruz da ne oluyor, icardi’nin gelişi her yerde çarşaf çarşaf verildi zaten anında. bir de biz şu yayıncılık işini çözsek mi artık acaba? böyle bir kulübe bu kadar kötü bir yayıncılık anlayışı gerçekten yakışmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın