resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2077
    şurada anlaşmamız lazım arkadaşlar. zaniolo gitsin diyenler bunu şımarıklıktan yapmıyor, tersine aslında zaniolo'nun kalmasını istemek daha büyük bir şımarıklık. 10-15 milyon kar etmek tarihimizin yanılmıyorsam badou'dan sonraki en karlı satışı olacak. üstelik zaha'yı almışken hücumları zaniolo üstüne kurmak kolay olmayacak. burada risk yönetimi açısından olası çatışma ve riskleri (sakatlık, taktik disiplin, uyum, ego) düşündüğümüzde zaniolo raschica'ya göre lüks kaçan bir isim. zaha olmasa kalsın, takımı üstüne kuralım derdim ama takım savunma yapmayı bilmeyen iki hücumcuyu kaldırmaz.

    gerçekçi ve objektif olmamız lazım. zaniolo çok şey vaat ediyor ama bunlar gerçekleşmemiş vaatler. rashica'dan ne alacağımızı biliyoruz. biz juventus değiliz. her sene 4-5 büyük yatırım yapalım, 1-2'si tutsa yeter gibi bakamayız. daha garantici gitmek zorundayız, burası belirsizlikler ve imkansızlıklar ülkesi.

    dolayıyısla burada yapılan kıyaslama aslında zaniolo vs rashica değil. zaniolo vs rashica + 25 milyon. resmi doğru okuyalım.

    kalırsa zaniolo'yu desteklerim fakat giderse zerre üzülmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın