2019-20 UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.Hafta Maçı
23:00 Parc Des Princes
5 - 0
  • 405
    işte bu tür maçları biz ne yazık ki 2012 sonrası ağırlıkla yaşadık. geçmişte de oldu cl'de ağır mağlubiyetler. rosenborg, monaco, manchester, sparta prag, dortmund deplasmanlarında aldığımız 3-4 farklı mağlubiyetler olmuştur.

    ancak 2012 sonrası iç sahada da ağır mağlubiyetler yaşamak, alışkın olmadığımız bir durumdu. benim için galatasaray'ın tekrar kimliğine kavuştuğunun emaresi olacak maçlar, bu maçlardır. bu maçlarda dişe diş, kora kor mücadele, pozisyonlara giren, goller atan bir galatasaray. rakibinin rotasyonla bile sahaya çıktığında 4-5-6 gol sıraladığı bir galatasaray değil.

    o yüzden türkiye ligi'ndeki başarılar, alınan puanlar, atılan goller, gösterilen performanstan ziyade er meydanında kimin neler yapabileceğini gördükten sonra bazı şeyler aklımda netleşecek. elimizdeki isimlerin veya teknik heyetin bu seviyedeki potansiyelini görmek geleceğe dair fikir verecek.

    2012-13 sezonu başındaki galatasaray'ı görmek istiyorum. birbirinden vasat, cl'den ayrı geçen senelerden sonra old trafford'da rakibiyle kafa kafaya oynayıp pozisyonlar yakalayan, 1-0 mağlup olsa da taraftarının gururla eve gitmesini sağlayan galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın