resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 1615
    alınmasını istediğim bize iyi katkı vermiş ve verme potansiyeli olan futbolcu. ama kendisinin sözlükte bir takıntı haline getirilip aşırı abartıldığını da eklemeden geçemeyeceğim.

    çok teknik detaya girmeyeceğim, zaten kendisi ve takıma neler katabileceği defalarca kez yazıldı burada. zaniolo ile kıyaslamak çok yanlış, ikisi farklı kulvarların topçusu. zaniolo yaşadığı şanssız sakatları yaşamasaydı şu anda çok farklı yerlerdeydi. gelecekte yaşamazsa top seviyeye yeniden dönecektir de. italya milli takımının altın çocuğundan bahsediyoruz. değersizleştirmemek lazım. ülke tarihinin en büyük transferiydi bence, deprem zamanına denk geldiği ve oturmuş takımda çok süre alamadığı için biraz sönük kaldı. kamp yedikten sonra 23-24 sezonunda çok farklı şeyler izletecek bence.

    diğer yandan satılmasına da karşı değilim. kendisine ödediğimiz 15m € bonservis bedeli var ve bunu fırsat görerek ödedik çünkü futbolcunun ederi rahatlıkla bunun 2 katı. 35m € çıkış opsiyonu olduğu konuşuluyor. masaya gelen 30m € cash teklif varsa ben de satılmasına karşı çıkmam, çok büyük para.

    futbolcuya çöp muamelesi yapanları gördükçe de şok geçiriyorum. bazı yazar arkadaşlarımız ya akıl tutulması yaşıyor, ya truva yapıyorlar. başka açıklaması olamaz.

    rashica'ya dönersek, bonservis bedeli bizim istediğimiz seviyeye inmedikçe alınmamalı. burada böyle yangın çıkararak kulübümüzü de zora sokuyorsunuz, adamların eli güçleniyor. emin olun adamlar sosyal medyayı takip ediyorlar ve taraftar baskısından dolayı bonservis bedelinde diretmeye devam ediyorlar.

    norwich'in hala 10m € seviyelerinde bir beklentisi olduğu iddia ediliyor. 10m €'ya icardi indirdin, 15m €'ya italyanların altın çocuğunu aldın, 6m €'ya torreira aldın, 7.5m €'ya angelino aldın. bu topçulara bu bonservisleri verdiğin yerde rashica'ya 10m € mu ödeyeceksin? 5m € seviyesine inilmedikçe bizim yönetim bu transferi bitirmez, norwich'in istediği bonservis bedeliyle çok daha farklı işler yapılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın