resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 218
    transferini gereksiz bulduğum bir oyuncu. hele 2,5 milyon eu maaş deniyor ki bence çok anlamsız.
    yani artık sırf türk rotasyonunu güçlendirmek için oyuncu almamalıyız. çünkü yeterli kalitede ve sayıda türk oyuncumuz mevcut.

    barış alper ylmaz yüksek bir ivme yakaladı ve atılım içerisinde. bana göre bu sezon bölgesinde yaşanacak rekabet ve muhtemel 4-4-2 türevi saha yayılımımızla bolca süre bulup bir sonraki sezonun ana planı haline gelebilecek bir isim. eminim şu an rashica'nın alınmaması için dua ediyordur.

    kaan ayhan - emin bayram. bu ikili de süre bulduklarında gösterdi ki özellikle ligde çok maçta formayı rahatlıkla teslim edebiliriz kendilerine. dolayısıyla nellson da 30-35 maç üzerine çıkmak zorunda kalmayacaktır. aynı şeyi bu arada abdülkerim için de geçerli görüyorum.

    kazımcan. bu sezon angelino ile gireceği forma savaşını kazanırsa hiç şaşırmam. zira hücumda 7 defansta 2 bir bek yerine hücumda 4 defansta 4 bir beki tercih ederim. açıkçası zaten şu ana kadar aldığımız isimlerden en şüphe ile yaklaştığım angelino.

    bir diğer parantezi de muslera'ya açmak gerek. bir kere artık eski muslera olmadığı gerçeği ile yüzleşelim. sezon içinde 38 olacak. şu an tecrübesi ile işi götüren süperlig standartlarında ortalamanın üzeri bir kaleci. eski dominant performansı yok. izleyenler hatırlar taffarel'in oyununda yer tutma birincil silahıydı. top genelde iki eline gelirdi. muslera ise oyun stilinde refleksleri çok önemli bir futbolcu. fakat işte onlar da yavaşladı. günay'ın kendisiyle olan rekabette kaleyi sadece iç saha maçlarında değil de genel olarak devralabileceğine inanıyorum.

    bir de efe akman konusu var. artık 17 yaşında. bahsedilen potansiyeli taşıyorsa orta saha rotasyonumuzda süre alabilmeli. anlatılan potansiyelde bir ismin avrupa'da şu ana kadar en az 20 resmi maçı olurdu.

    dolayısıyla kalemiz 1 yerli, defans hattımız 2 yerli, sol bek 1 yerli, berkan, kerem aktürkoğlu ve barış alper yılmaz. aslında ligde gönül rahatlığıyla 5-6 türk oyuncuyla maça başlayabilecek potansiyelimiz var. bunlara bir de dediğim gibi bonus olarak efe akman eklenir. hatta ilk 11 olmasa bile kimi maçlarda ali turap bile süre bulabilir. böyle bir rotasyona sahipken sırf potansiyeli nedeniyle kerem demirbay'a 3 senelik 10 milyon eu civarı bir para bağlamak anlamsız geliyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın