• 17
    3 yerli kuralından ötürü yabancılardan birinin kenarda tutulması gerekiyor. zaha, zaniolo, icardi, torreira, nelsson, angelino, muslera ve alınırsa fred banko 11 oyuncusu. boey de var etti 9. şimdi hangisini kesip tüm kulvarlarda belirgin bir ilk 11 oluşturabilirsiniz?

    muslera yerine uğurcan'ı koyma durumumuz yok. nelsson yerine merih ya da çağlar fırsatı da kaçtı. boey yerine mert desen o da %100 ikame edebilir mi soru işareti.

    abdülkerim'i koyduk 11'e, hadi 10 numara transferini iptal edip kerem'e de yer bulduk diyelim. 3.yerliyi başka nasıl yerleştireceğiz? avrupa'da başka ligde başka 11'e karşıyım. bir maç kazım oynasın bir maç berkan oynasın, bir maç barış oynasın bir maç kerem demirbay oynasın. ben bunu çok doğru bulmuyorum. 11'de istikrar önemli. fenerbahçe geçen sene üst üste hiçbir maçta aynı 11 ile çıkmadı. ideal 11'ini bulamamanın sıkıntısını da 13-14.haftadan itibaren net olarak yaşadılar. bir türlü istikrar yakalayamadılar. öyle olunca oynadıkları oyunu net olarak oturmadan ligi bitirdiler. hakem desteği olmasa 8 değil 18 puan fark yerlerdi.

    galatasaray'ın içeride dışarıda net bir 11'i olmalı. arada 1-2 değişiklik yapılmak kaydıyla galatasaray'ın 11'i dediğin zaman kafanda direkt isimleri net 11 kişi belirmeli. sırayla rotasyona sokmak akıl karı değil. şu günleri ön görüp bonservissiz çağlar'ı ikna edebilmeliydik. ya da merih işini ciddiye bindirmeliydik. mevcut takım topal ördek. altın günü yapar gibi sırayla birileri 11'e girip birileri dışarıda kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın