resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 199
    gündemimizde olan orta saha oyuncusu.

    bu kardeşimizi hiç tanımıyorum valla ne yalan söyleyeyim. özellikleri nedir, nasıl bir oyuncudur iyi bir analiz yapan varsa izlerim. yaramıza merhem olur mu, orta sahaya direnç katar mı merak ediyorum.

    şunu bilmem yeterli: yerli zorunluluğu olmasa da almalıyız deniyorsa ve aldığımız vakit başka birine gerek yok zaten direkt 11 oynar deniliyorsa tamamım.

    türk kontenjanında oynayacak olması büyük avantaj. yerelde en iyi türk orta saha bizde zaten; berkan kutlu. maalesef ligimizin kalitesi çok kötü olduğu için berkan bile beni kesmiyor. e +3 kuralı da olduğuna göre mecburen 11'e yazacağımız birine ihtiyaç var. abdülkerim ve kerem kontenjanı dolduruyor. geriye ya kaleci alıp koyacağız ya da orta saha. ileri hatta zaha, icardi, zaniolo, mertens yerine yerli koyamayız. boey ve angelino da garanti olduğuna göre. ya apo'nun yanına nelsson yerine iyi bir yerli alacağız ya da mecbur ortaya alacağız.

    kısacası yerli kuralı yüzünden kurşun atarken çok dikkatli olmalıyız. hakan çalhanoğlu'nu alamayacağımıza göre geriye kerem demirbay kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın