resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2301
    kendisinin satılmasını elbette istemem, yerini doldurmak kolay değil ve hatta yerine ikame edilecek stoper van dijk, ramos gibi top class seviyesinde birisi olmayacaksa (ki olmayacak) takıma, lige, ülkeye, sisteme, abdülkerim'e alışana ve nelsson seviyesine gelene kadar sezon ortasına geleceğiz. hatırlarsak nelsson da ilk geldiğinde şimdiki seviyesini bulması bir süre almıştı.

    ancak şunu da belirtmek lazım, muhasebeci taraftar damgasını yemek istemem ama bu işin bir ekonomisi olduğu ve fifa ultimate team oynamadığımız gerçeğini de görmemiz lazım. ıcardi için 10m euro civarında bonservis vereceğiz. rashica için 7-8m euro konuşuluyor. angelino, halil, bakambu için ödenecek bonservisler ve zaha'nın imza parası vs cabası.

    bence takımın omurgasını bozmadan, 3'er 5'er değil ama her sene 1 asset'imizi avrupa pazarına gönderebilmeliyiz. geçen sene marcao oldu, gittiği yerde tutmadı ama olsun. bu sene ciddi talibi olan asset'imiz nelsson gibi duruyor. bence en azından 20m euro civarı bir tane satış yapmamız lazım ki, ekonomik sürdürebilirliğimiz de sağlıklı bir şekilde devam edebilsin.

    şu anki kadro yapılanmasında ikamesi daha az sancılı olacağı tahmin edilen zaniolo'nun 27-28m+ satışı fena olmazdı ama belli ki bu yaz kalacak gibi görünüyor. geriye gitme konusunda talebi de olan nelsson kalıyor. bu halde, yerine iyi profilde bir transfer yapmak şartıyla kendisinin 20+ satışına bir itirazım olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın