resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2003
    iki kere çapraz bağları koparmış, 1.90 boyundaki oyuncu için dar alanda etkisiz gibi yorumlar görüyorum beni bir gülme tutuyor. bu cüssede dar alanda da iyi olan oyuncu henry oluyor, kaka oluyor zaten. o sakatlıkları geçirmese muhtemelen bizde de olmayacak, çok daha iyi bir oyuncu olup daha üst seviyede olacaktı.

    kendisi satılmayacaksa eğer oynatıp katkı alabileceğimiz en mantıklı sistem 4-3-3 gözüküyor. 3-4-2-1'de olur ama onu okan buruk tercih etmeyecektir kariyerinde örneği yok. bizim ligimizde topla hiç alakası olmayan, oyunu bilmeyen, kazma larin bile 20 tane attı. sırf aboubakar'ın yarattığı boşluklara girerek. cenk tosun mesela. kanat oyuncusu mudur? değildir. hızlı da değildir. fiziksel olarak da aman aman değildir, top ayağına geldiğinde oyunu kırar. neden çok gol atıyor? cenk altyapısını yurtdışında almasında da kaynaklı oyunu ve pozisyon bilgisi üst düzey oyuncu sırf bu özelliklerle çok gol atıyor. bizde onyekuru mesela. top ayağına gelmesin topla oynamasın diye dua ediyorduk. 14 gol 5 asist yaptı. bunların tamamı belli bir oyun planında gelişmiş olaylar. bizim elimizde zaniolo var. bu saydığım isimlerden kötü topçuysa cümle alem sevsin beni.

    peki neden bize olmamışlık hissi veriyor ağızda kekremsi tat bırakıyor çünkü biz farklı bir şey oynuyoruz. 4-4-2 gibi oynamaya çalışıyoruz. bunu da çok fazla hücum gücü yüksek oyuncu ile oynamaya çalışıyoruz. çok zor bir oyun. yıldızdan çok hamallık yapacak oyuncu gerek. zaha-zani-kerem ile oynayayım biri 10 numara olsun vs. mümkün değil.

    yapılacak tek şey kalıyor geriye. oyuncuyu satmak. mbappe'nin olası satışı psg için vlahovic'i almak anlamına gelebilir. juventus ile oturursun masaya 25-30 liraya anlaşmaya çalışırsın. ne kadar koparırsan artık. zaniolo yerine de rashica + bir tane kaliteli 10 numara tarzı oyuncu alırsın. aklıma başka bir çözüm gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın