resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5260
    italya liginde 2 kez gol kralı olmuş, 50+bonuslarla psg'ye transfer edilmiş ve zamanında 100 milyon euro piyasa değerine ulaşmış dünyanın aktif en iyi santraforlarından birinin türkiye'de temmuz ayında x bir maça çıkmasını veya antrenman yapmasını beklemiyordunuz herhalde? bu tür adamları türkiye'ye getirmek bile başarıyken, sezon başı kampı, antrenman gibi konularda tavizler verilmesi çok doğal.

    bakın icardi geçen sene büyük bir piyangoyla takımımıza katıldı. takıma geldiğinde de eylülün ortalarına falan geliyorduk. ona rağmen bana mısın demedi ve çıktığı her maçta farkını ortaya koydu. ligin bütün stoperleriyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı ve rakip kalecilere alay edercesine goller attı. ulan herif sarhoşken bile fener'e gol attı düşünün yani klasını.

    tüm bunları yaparken de karakterinden, hırsından, galatasaray sevgisinden gram taviz vermedi. öyle bir oyuncu ki, türkiye'de bir nesli galatasaray'lı yaptı diyebiliriz. öyle fanatik cimbomlu oldu ki, şampiyonluk kutlamasında fener ağlama söyledi. galatasaray'ı o kadar çok sevdi ki, arap kulüplerinin 30 milyon euro teklif ettiği yerde, galatasaray'a 9-10 milyona geldi.

    o yüzden icardi'nin bizim için yaptığı bunca şeyin yanında, bizim de sabırla beklememiz bu kadar zor olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın