resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 1556
    kendinin transferi hala elzem oğlu elzemdir. bunu yetkililerin görmesi de beni mutlu ediyor. rashica gibi adamlar takımın mayasıdır, çimentosudur.

    bu kadar kanat oyuncusu içinde kendisinin lüks olacağını düşünmek çok yanlış çünkü lüks olan kendisi değil, eldeki kanat oyuncuları. kötü anlamda söylemiyorum, yönetebilirsen nükleer bir silah bu lüks. bir süper lig takımının zaha, zaniolo, kerem, yunus, barış ve hatta morutan'a sahip olması lüks ancak bunların hiçbiri rashica ile aynı görevi görmüyor. zaten zaha, zaniolo, kerem direkt olarak kanat forvetler. ters ayakla oynamayı, içe kat etmeyi ve gole yakın olmayı severler. savunma katkıları da pek yoktur. yunus, barış ve morutan'ın profillerinin de rashica'dan farklı olmasını geç zaten seviyeleri tartışma konusu galatasaray 11'i düzeyinde.

    rashica, her iki kanatta da oynayabilen ve buna göre roller alabilen bir futbolcu bir kere. sağda oynarsa çizgiyi kullanır, sıfıra iner, santrforu besler. solda oynarsa içe girerek şutlarıyla tehdit yaratır. bunun yanında her zaman hazır, diri ve çalışkan. hücum çalışkanlığı bir yana savunma açısından çalışkanlığı onu bizim için çok özel kılıyor. tabii bu kenan karaman şekli bir çalışkanlık değil. çok bilinçli, ne zaman kademeye girmesi gerektiğini bilen bir yapıda. zaman zaman merkez orta sahaya bile çok yardımı dokunuyordu. yani senin geçen yıl sergio ve mertens ile sıkıntı yaşamama nedenlerinden biridir rashica'nın zamanın hamit'i gibi merkezi daraltabilmesi.

    rashica burada forma giymeyi hem çok istiyor hem çok hak ediyor. ayrıca futbolun doğruları da kendisini buraya çağırıyor. umarım bu hikaye yarım kalan aşk olarak bitmez. sezon içinde çok anarız kendisini. o da bizi çok anar. bu topçuları kaçırmayalım artık. her zaman bir standardı olan galatasaray için her zaman bir standardı olan rashica gibiler şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın