resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5282
    zalgiris'e dün akşam bir umut verdik. savumamızın arkasına doğru zamanda attıkları toplar tehlikeli oldu. saçmalayıp birçoğunu kaçırdılar ama biri de gol oldu. savunma yerleşiminde mevcut dörtlümüzün alan mı, adam mı ikilemi yaşadığını da birçok kez gördüler. burayı zorladılar. uzak bir mesafeden abdülkerim ve dubois'in arasına yaptıkları serseri bir ortada yaptıkları zorlamaların meyvesini bir şekilde aldılar. golü yedik. çok sık deneyerek, birçok kez de başarılı olarak, sonuca yansıtmakta sıkıntı yaşadıkları bu doğruları arena'da daha iyi ve daha sonuç odaklı bir şekilde yapmak isteyecektir zalgiris. bu adamların tur şansı var mı 2 ağustos'ta? var. kimine göre 1%, kimine göre 5%, kimine göre 10%. ama sonuçta var mı? var.

    konunun icardi kısmına geleyim. galatasaray'ın doğru transferleri doğru zamanda yapmaması zalgiris maçı oynanmadan önce futbolun cilvesini yaşama ihtimaline bir açık kapı bırakmıştı zaten. bu açık kapıyı maçtan bir gün önce "saha mı zaha mı" esprileri ile biz biz biraz daha araladık ve zalgiris dün akşam o aralıktan bir merhaba dedi bize. bu merhaba'dan ders alırsak ne ala ama "bizim için iyi bir antrenman oldu" demecini dinledikten sonra ders alınıp alınmadığından emin değilim. açık konuşayım, zalgiris'e elenip avrupa kupalarının hiçbirinde olmadan geçireceğimiz bir sezonda 10 milyon euro bonservis, 10 milyon euro yıllık ücret ile 3 yıllık sözleşme kapsamında toplamda 40 milyon euro maliyet altına girilecek bir icardi transferi galatasaray için intihar olur. öyle veya böyle, 1% dahi zalgiris'e elenme ihtimalimizin olduğu bir tabloda icardi transferinin bu hafta içerisinde noktalanmasını istemem. dün 3-0, 4-0 kazanıp dönsek bambaşka konuşurdum ama 2-2 ile böyle konuşabiliyorum. bu kadar konuşturabiliyor beni dün akşam oynadığımız oyun ve elde ettiğimiz sonuç icardi transferi özelinde.

    biz allah'ın izniyle önümüzdeki hafta önce bir zalgiris'i eleyelim, konferans ligi biletini cebimize koyalım. icardi ve ailesi istanbul'a gelecekler ise, biz bu bileti cebimize koyduktan sonra gelsinler. nedenlerini çok da fazla anlamlandıramadığım, söylenen şeylerde bazı mantık hataları gördüğüm birtakım gerekçelerle yaklaşık iki aydır bekliyoruz halihazırda. varsın bir 10 gün daha bekleyelim. en azından bazı ekonomik gelirlerimizin ne olup ne olmayacağı netleşmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın