• 62
    http://fanatik.ekolay.net/...Detail_32_172330.htm

    13 nisan 2010 manisaspor fenerbahçe maçından sonra frank rijkaard'ın gözünü manisa korkutmuş. bu haberi yapan arkadaş rijkaard'ı tanımıyor sanırım. bahsettiğimiz kişi real madrid'den, chelsea'den korkmamış. manisa'dan mı korkacak?

    bir de "alex'in mucizevi golü" ifadesi var ki mucizevi gol görmesek yutacağız. güzel goldü; onu kabul ediyorum ama siz son zamanlarda hiç mi messi izlemediniz arkadaş? alex'in golü mucizeyse onun attıkları ne? kedi buysa et nerede? alex sanki vidic'le rio ferdinand'dan sıyrılıp o golü attı da mucize oldu. altı üstü manisa defansının arasından attı.

    bir de manisa'nın iyi performansı varmış falan filan... kendi kendime "biz aynı manisa'yı mı izledik?" diye sormadan edemedim. gerçi maçın o akşam olduğunu sözlükten gördüm de televizyonu ikinci yarı açtım, belki ilk yarı bir şeyler yapmıştır ama ikinci yarıda berbattı. "acaba bundan önceki maçlarında bir şeyler yaptı da o yüzden mi vasat performansı böyle övülmüş?" dedim ama o da yok ki. takım fenerbahçe maçından önceki son 4 maçında gol bile atamamış, son 7 maçında attığı gol sayısı 1... olay çok belli aslında; fenerbahçe'yle berabere kalmış ya... fenerbahçe'yi eleştiremedikleri için, "bu maçta fenerbahçe'nin de manisa kadar kötü oynaması yüzünden berabere kaldılar." diyemedikleri için birden "manisa muhteşem performans ortaya koydu." olmuş. ayrıca; güven'i de izledim, son birkaç haftadır izlediğim en ağır futbolcuydu. fakat dediğim gibi sadece ikinci yarıyı izledim, ilk yarı uğraşmışsa onu bilmem. bana bundan beş sene önce "yeni tuncay" olarak gösterildiği için ezbere yorum yapılmış gibi geldi.

    adı "galatasaray" olan şu sözlüğümüzde bundan çok daha objektif fenerbahçe haberi yapacak birçok yazar vardır. fakat antu kafasındaki insanlara haber yaptırınca böyle oluyor işte. adı üstünde:
    (bkz: fenerbahçe medyası)
App Store'dan indirin Google Play'den alın