resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2254
    angelino zaha/kerem kanadı oluştuğu anda, sol ayaklı olması, defansif/dinamizm açısından takıma olan katkısı daha çok göze çarpmaya başlayacak futbolcudur. başka türlü sol bölgedeki açıkları kapayabilecek bir oyuncu profili şu an için takımımızda göremiyorum.

    inanmayanlar için, ümit davala'nın hagi öncesi ve sonrası kariyeri yeterli bir sebep olacaktır bence. yetenek setinin ne olduğu, sahadaki asıl pozisyonun ne olduğu hala bir soru işaretidir bende ümit davala'nın. bir bakarsın, hakan'ın / jardel'in arkasındaki 2. forvet, bir bakarsın merkez orta saha, bir bakarsın, sağ bek. kariyerini de bir alman takımında stoper tamamladı ümit. top tekniği yüksek mi, iyi çalım atar mı, iyi şut atar mı, derin saha görüşü gerektiren pas atar mı? neredeyse hiçbirine 'evet' yanıtı veremeyeceğin bir futbolcudur. ama sahada en fazla alan kapatan oyunculardan da biridir.

    eğer torreira benzeri 2. bir oyuncu alınmazsa, seviyesi yüksek olan bütün maçlarda torreira/berkan ikilisini sahada görebiliriz. yerli oyuncu oynatma zorunluluğu da düşünüldüğünde takımdaki 3. yerli için en önemli adayın kendisi olduğunu düşünüyorum.

    takım tamamlanmadığı için şu an kesin yorumlar yapmak doğru olmaz. ancak takım bu haldeyken, kendisi hakkında çıkan, avrupa takımı ilgileri bizim için yok hükmünde olmalıdır. takım tamamlandığında farklı bir durum ortaya çıkarsa, ancak o zaman oturur konuşuruz kendisinin talipleriyle.

    edit: ylnsmy uyardı, gerçekten farketmediğim bir zıtlık da var tabii. ümit davala gerçekten çok soğukkanlı bir futbolcuydu, ancak berkan biraz daha heyecanlı bir futbolcu. eli ayağına dolaşabiliyor. o açığını kaparsa çok ilerleyeceğine eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın