• 3239
    galatasaray taraftarının normal kıyafet alışverişini de yapabileceği kaliteli ve sadece küçük galatasaray detayları içeren kıyafetler satma konseptine girse ciddi paralar getirebilecek storedur. kalitenin yerlerde olmasından dolayı zaten sadece arada bir galatasaray temalı günlerde giyilebilecek şeyler alınabiliyor.

    iyileştirme operasyonuna önce siteyi düzelterek başlanmalı. websitenin modern bir görünüşe ulaşıp kullanıcı deneyimi iyi bir hale gelmesi gerekiyor. mesleği bu olan biri olarak söylüyorum, çok kötü.

    ondan sonra ilk iş linkteki gibi çirkinlik abidesi kıyafetleri temizlemek olmalı. https://www.gsstore.org/...t-shirt-e231222-301/

    son olarak da ürünler ikiye ayrılmalı: günlük kullanım ve taraftar kullanımı olarak. günlük kullanım minimal galatasaray öğeleri içeren belki sadece küçük sarı kırmızı detayları olan ya da çok görünmeyen bir yerinde galatasaray logosu olan tasarımlar olmalı. buradaki logo tasarımı galatasaray'ın kıyafet markasına özel bir logo da olabilir. taraftarlar kıyafet alacakları zaman önce bu kısma uğrayıp her ortamda galatasaray muhabbeti açılmadan giyebilecekleri şeyleri başka markalara para kazandırmadan galatasaraya faydalı olacak şekilde alabilmeliler. mesela düz tişört koyun kenarında bir yerinde de küçük bir logo olsun ben sürüyle tişört alırım, kaliteli olduğu müddetçe gibi. taraftar kullanımı ise güzel bir grafik tasarım ekibiyle özgün tasarımlar oluşturacak bir ekip kurulduktan sonra taraftarın direk galatasaray temalı günlerde ya da arkadaş ortamında giyebileceği kıyafetler olmalı. burada da galatasaray temasını kalitesizleştirmemek çok önemli tasarımlar gerçekten güzel olmalı ve basite kaçılmamalı. https://www.kaft.com/en/tshirt kaft gibi tasarımlar yapılabilir ya da bizim siteden bunun gibi https://www.gsstore.org/...ek-sweatshirt-23078/ ama bu https://www.gsstore.org/...-sweatshirt-e222169/ kesinlikle değil. ben bunu niye giyeyim ya pijama olarak giymekten başka.

    bana katılabilirsiniz ya da katılmazsınız bilmiyorum. büyük ihtimalle uygulamada maliyetlerle ilgili sorunlar da olacaktır ama hem işletme hem de bilgisayar mühendisliği okumuş biri olarak o kadar da saçma bir plan yapmadığımın farkındayım.

    tüm bunlara ek olarak bu yazıyı yazarken site 3-4 kere çöktü. evet, çok güzel transferler yapıyoruz. evet, avrupa'da başarı hedefliyoruz. yönetimi bu konuda tebrik ediyorum ama şu gsstore mevzusuna bir el atın. resmen rezillik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın