• 16077
    saldıranların elleri kırılsın şeklinde samimi duygularım olan sarı kırmızı renkler adına çok güzel bir platform.

    uzunca süre sadece farklı takım taraftarları ile aynı fikirleri savunmadığımızı düşündüm. sonra sözlüğe yazmaya başlayınca fark ettim ki kendi renktaşlarımla bile çok fazla fikir ayrılıklarım var. bu kriz, sözlükte zaman zaman tatsız enstantaneler yaşatsa da bu zorlukları oldukça iyi yönetebilen bir yönetim sayesinde çok iyi tatlıya bağlanıyor. yönetimsel zaafiyetlere aşina biri olarak kıymet bilinmesi gerektiğini hatırlatırım.

    geçen kafam bozuk, baya bi içtim, yapmamam gereken bir şey yaptım sözlüğe girdim. ona trip buna trip derken bir anda yerin dibine sokulmuşum * sonra baktım ki yönetim de girmiş araya. aslında derdim galatasaray adına hazmedemediğim şeyler olmasına rağmen birileri çıkmış demiş ki sakin ol, halledeceğiz. bu bir destek unsuru ve moral çöküntüsü yaşayan bir insanı ayakta tutabilecek tek şey.

    neyse çok uzatmayayım, aynı fikirde olmayabiliriz ama ortak paydamız galatasaray. bunun bilincinde olarak; fikir ayrılıkları sürecini en demokratik en yapıcı yönetebilen sözlük yazarları başta olmak üzere sözlük yönetiminin de ellerine sağlık.

    seviliyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın